Jogi nyilatkozat

!!! FIGYELEM !!!


A reklámokban látható termékek, szolgáltatások lehet, hogy régebbi feltöltések.
Ezért valószínűleg tartalmuk már nem aktuális.
Vásárlás előtt érdeklődjön a termék, szolgáltatás aktuális kondícióiról, áráról.
A reklámokban látható termékek, szolgáltatások valódiságáért az oldal üzemeltetői felelősséget nem vállalnak.

Célunk, hogy az oldalon csak a jogtulajdonos (gyártó, forgalmazó, stb) által engedélyezett, illetve le nem tiltott spotok legyenek elérhetőek.
A reklámokban látható termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk, az azokból eredő károkért az oldal üzemeltetőit nem terheli felelősség
A regisztrált felhasználók adatait harmadik félnek nem adjuk ki. A megadott adatokat kizárólag statisztikák készítésére használjuk fel.
Amennyiben észrevétele van a megjelent filmekkel kapcsolatban, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az info@reklamfilmek.com címen, illetve írjon a fórumokba.
A szellemi tulajdon birtokosai fenntartanak minden a weboldal bármely részének vagy egészének, bármely technikával történő másolásával kapcsolatos jogot. A szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. tv. 1. § (2) bekezdése értelmében a webldal, mint szerzői alkotás törvényes védelmet élvez, 18. § (1) bekezdése értelmében a szerzőknek kizárólagos joga van, hogy a művét többszörözze, illetve a többszörözésre engedélyt adjon. A szerkesztők előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap részeinek vagy egészének feldolgozása és értékesítése. Minden tartalom szerzőjének szellemi terméke, amely akár a valóságtól eltérő is lehet.